Bijles

Heb je weleens moeite met wiskunde? Gaat je docent soms zo snel waardoor je je opdrachten niet krijgt bijgebeend binnen de lessen? Lukt het vervolgens thuis niet om het huiswerk te maken? Of wil je je punt even lekker omhoog schroeven, zodat je er sterker voor staat binnen je profiel? Dan is bijles bij WiskundeWonder een mooie optie.
Ik zie meestal binnen een paar sessies waar de schoen wringt en op welk gebied ik jou het beste kan begeleiden. Deze begeleiding stem ik op jou persoonlijk af. Sommige leerlingen zijn gebaat bij stap voor stap uitleg, anderen willen juist meer diepgang bereiken of willen zelf aan het denken worden gezet. Ik coach jou precies zoals jij dat nodig hebt. Je zult zien dat je daardoor de wiskunde écht gaat begrijpen, je punt omhoog gaat, en jij het, als extra bonus, ook nog eens leuk gaat vinden. Want als je ergens goed in bent, is het direct een stuk leuker!

Bijlessen werken voor jou als jij:

  • een leerling bent van klas 1 tot en met klas 6 van VMBO-t, HAVO of VWO;
  • extra ondersteuning nodig hebt in wiskunde;
  • zelf gemotiveerd bent om het aan te pakken;
  • wekelijkse begeleiding wil;
  • ergens vastloopt maar er zelf niet achter kunt komen wat je moet doen om je punten omhoog te krijgen.

Voor de ouders:
Als ouders wilt u natuurlijk weten waar uw kind mee bezig is. Daarom kunt u mij altijd (liefst via whatsapp) vragen om feedback. Ook schrijf ik voor de leerling helder op wat het eventuele huiswerk is of welke opdrachten herhaald moeten worden.
De bijlessen vinden plaats in mijn praktijk midden in Vught. Hier hebben we alle ruimte en rust om geconcentreerd, onder het genot van een kopje thee, te werken.

Meer weten? Mail naar info@wiskundewonder.nl