Ervaringen

Hieronder kun je ervaringen lezen van leerlingen die bijles, training of coaching van ‘WiskundeWonder’ hebben gehad.

Dominique Hoekstra uit Gemonde
“Het was allemaal heel spannend dit jaar of ik het zou gaan redden of niet. Vooral wiskunde en natuurkunde waren erg kritiek bij mij. Toen kwam ik via mijn moeder in contact met Andra en heb ik ongeveer 5 weken lang 2 maal per week bijles gekregen. Terwijl het eerst de vraag was of ik natuurkunde met een 4 zou afsluiten (omdat het zo slecht ging) werd de vraag na alle bijlessen of ik het niet met een 6 kon afsluiten. Ik ben enorm vooruit gegaan en heb ook de leuke kant van de vakken geleerd terwijl ik echt dacht dat die er niet waren… Verder neemt Andra echt de tijd voor je en is geen enkele vraag of antwoord dom. Je maakt fijne notities die je later na de bijles nog zelf als een soort samenvatting kan doornemen. Echt top! Bij deze beveel ik Andra van harte aan!”

Floor Lammers uit Den Bosch
“Ik vond het erg fijn om bijles te krijgen van Andra. Ze heeft me erg geholpen in het krijgen van inzicht en naarmate de bijlessen vorderden gingen mijn punten ook steeds omhoog. Ze is erg geduldig en kan heel rustig dingen uitleggen. Ik heb nu mijn VWO afgesloten met een 7 gemiddeld voor natuurkunde op mijn lijst. Ik beveel Andra zeker aan.”

Dennis van den Bremen uit Sint Michielsgestel
“Andra is bijzonder bekwaam, geduldig en ze bezit de eigenschap om een leerling dingen van een andere kant te bekijken door ze dat zelf te laten ontdekken. Daarnaast is ze flexibel in het maken van afspraken en is geen moeite haar teveel om het resultaat te bereiken. Andra heeft onze zoon (gymnasium examen) van een constante 5 tot 6 nu zijn eindexamen af laten sluiten met een 7,5 voor wiskunde en een prachtige basis voor doorstroom naar de TU Eindhoven. Ik beveel ze hierbij van harte aan.”

Niki Pluijm uit Lent
“In de 4e klas van de HAVO had ik veel moeite met natuurkunde en wiskunde. Via mijn vorige bijlesbegeleiding ben ik in contact gekomen met Andra. Zij is heel geduldig en maakte echt tijd voor mij, maar ook voor de andere leerlingen die zij begeleidde. Waar Andra ook aandacht voor had, was de ontspanning tussen het leren door, een lekker kopje thee en een koekje, waarna er weer verder gestudeerd kon worden. Ik wil Andra bij iedereen aanbevelen; een lieve, vriendelijke en kundige juf met hart voor haar leerlingen. Ik ben uiteindelijk, mede door de hulp van Andra, geslaagd met een prachtige eindlijst!”

Anouk Schuurmans uit Vught
“Ik heb nu voor het tweede schooljaar 1x per week wiskunde bijles van Andra. Het maximale dat ik voor wiskunde kon halen was altijd een 4,5 en door deze bijles heb ik vorig jaar afgesloten met een 6,5! Andra neemt rustig de tijd voor je vragen en ze legt alles net zo lang uit tot je het helemaal snapt. Als je voor je proefwerk een keer komt geeft ze na de bijles duidelijk aan waar je thuis nog aan kan werken om goed je proefwerk in te gaan. Ik ben heel tevreden over deze bijles en beveel haar van harte aan.”